ÖĞRETMENİM BİZDE PROJESİ

Öğretmenim Bizde Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem SABUNCU, Şube Müdürümüz Sayın Harun TURHAL, Atatürk İlkokulu Müdürü Sayın Faruk BAYKARA ve sınıf öğretmeni Emel Ezgi GÜNER Atatürk İlkokulu 1 A Sınıfı öğrencilerinden Adnan AYDIN ve 3 A Sınıfı öğrencilerinden Ecrin Nimet AYDIN'ı ve velilerimiz Rabia AYDIN ve Aydın AYDIN'ı evlerinde ziyaret ettiler.       Okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeyindeki öğrencilerin aileleri ile işbirliğini güçlendirerek eğitime karşı bütüncül bir bakış açısı geliştirmek.      Velilerin okula bakış açısını olumlu yönde geliştirmek.      Öğrencilerin okula olan ilgilerini arttırarak, devamsızlıklarını azaltmak,      Eğitim öğretimde veli desteğini sağlayarak öğrencilerin akademik başarısının artmasını sağlamak. bu hedefler doğrultusunda ziyaretlerimiz devam ediyor.